Clairvoyant og succesrådgiver - Malou Storm - Om mig

HEJ - JEG HEDDER MALOU

JEG ER 50 ÅR, RÅDGIVER OM POTENTIALER & FREMTID, BOSIDDENDE I HORNBÆK I NORDSJÆLLAND

Jeg har altid haft en stærk intuition og fornemmelse for hvad der kunne være en kærlig og positiv vej for mennesker at gå. Det har gjort mig nysgerrig og undersøgende, både privat og professionelt, omkring potentialet for udvikling i det enkelte menneske og udvikling i arbejdslivet og i organisationer.

I mit voksenliv har jeg, i mere end 20 år, rådgivet hundredvis af private mennesker og rigtig mange virksomheder omkring hvordan de kan skabe en mere holistisk, personlig og professionel udvikling og succes. Jeg spår ikke om fremtiden, men har en meget veludviklet evne til at SE dit talent og dine muligheder, samt en stærkt værktøjskasse med konkrete forslag til dine næste hensigtsmæssige skridt i dit private OG professionelle liv.

Jeg arbejder strategisk med intuitionen og anvender i min rådgivning de metoder som jeg har erfaret er mest effektive og kærlige, til personlig healing og professionel udvikling og succes. Jeg inddrager mine mange års uddannelse og erfaring i forskellige holistiske behandlingsmetoder, personlig udvikling, samt mit faglige fundament som chefkonsulent, projektleder og autoriseret sygeplejerske. Jeg har uddannet mig i Emotion Code, Energibevidst lederskab, Spirituel ledelse og har en Master i Kvalitet og Ledelse. Systemisk coaching, THETA healing og Personlig Effektivitet, er også en del af min faglighed. Samlet giver det mig et stærkt fundament for en kærlig og helhedsorienteret rådgivning af dig til et stærkt og balanceret liv.

Kærlig hilsen til DIG og DIT liv,

Clairvoyant Succesraadgiver Malou Storm Signatur

Scroll to Top